brkctk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konunun kilitli kalma süresi ihaleye teklif verecek diğer insanlar için olumsuz bir etki olmakla birlikte,net olmayan ve 8 adet görünen bir backlink sayısı için 1300 adet demeniz tamamen bilgi yanlışlığı, öte yandan şunu da dile getirmek isterim ki siz de en son açtığınız açık artırma konusunda "BEN DE BİLMİYORUM ALDIĞIMDA BÖYLE DEĞİLDİ" şeklinde bir açıklama yaptınız, sanırsam bir yerden yeni bir bilgi edindiniz ancak böyle bir durumda emin değilseniz 1300 diyerek insanlara yanıltıcı bilgi vermemelisiniz, ayrıca aynı domain için 3 farklı açık artırma teklifi sundunuz, en son açtığınıza 11 TL teklif vermiştim hangisi geçerli ne oluyor hiç kimse bir şey anlamadı 3 defa konu açtıgınız için. Ayrıca satışı durdurduğunuzu ve yapmayacağınızı da en sonki konunuzda belirtmiştiniz ansızın tekrar açtınız konuyu, moderatörler ilgilenebilirlerse çok daha sağlıklı bilgi alabiliriz bence. @Sikayet; @PsdBul; Değerli moderatörüm konuyla ilgili detaylı bilgi verebilir misiniz acaba? (etiketlemem doğru mu değil mi tam olarak bilgim yok yanlış bir süreçte ilerlediysem özür dilerim)
Konuma yorum yaparak kirletmesseniz sevinirim. Bu Konu geç kilitlendi ustlemenizi gerektirecek bir şey yok kendim sorguladım 1300 küsur backlink domain aldiktan sonra aktif hale geldiği için düşer. Backlinkler site içi alınmıştı domain guncellenince gozukmedi. İlk konu zaten geçerli değildi. Sonra ki 2 konu geç kilitlenme den dolayı yenisi açıldı sonradan millet konuyu yazarak kirletti ve oradan devam edemedik. Ben size bunu ilettim backlink 8 adet gözüktüğünü siz de müşterilerinizin ihtiyaçlarını karşılayacak bir düzeyde domain olduğunu belirttiniz. Üstüne her konuma 11₺ teklif verdiniz çünkü bu domain sizin için yeterli idi. Sonradan fikrimce 60₺ çok fazla teklif verdiğinizi düşünerek backlink sayısından dolayı geri çekiyorum dediniz.Teklifi geri çekenler genellikle fiyati fazla verdiğinden dolayı geri çekiyor