2. resimdeki oda termostatı kış için 22 derece ayarlayın. Oda Sıcaklık düştüğü zaman kombiyi devreye sokar. Kombiyi otomatiğe alın. Bar yazan yer 1.5 - 2 bar arası olmalı az ise su koyu. Petekler hava yaptıysa havalarını alın.
Teşekkürler hocam. Kombiyi otomatiğe aldım. Bar 1,5da. Termostatı 20-22 arasında bir dereceye ayarladım. Comfort butonuyla otomatiği aynı anda açmalımıyım ? Şuan otomatik moda aldım. Bakalım durum ne olacak
Termostatı 22-23 e ayarlasan otomatik modda bir süre yüksek ayarda çalışır sonrasında oda sıcaklığı termostattaki dereceye geldiğinde otomatik durması lazım. Burada dikkat etmen gereken husus termostatın bulunduğu yerdeki peteğin kapalı olmaması.
Çok teşekkür ederim hocam. Sanırım mantığı termostattaki dereceye gelesiye kadar tüm güçle çalış, termostattaki dereceye ulaştıktan sonra o durumu koru ve çalışmak için çok çabalama.
Lakin koridorda bulunuyor bu termostat ve orada petek yok, ve buz gibi orası.. Dereceyi 5 dereceye mi ayarlasam, o zamanda verimli çalışır mı ki ?