Peteklerin tıkalı olabilir.
Yorumunuz için teşekkürler hocam, belkide..
2nci linkteki sıcaklık derecesini ayarlamana yarıyor hocam
Suyunu kontrol ettinizmi kombinin
Evet hocam ama nasıl ayarlamalıyım ? Yani komide petek ısısı 42 derecede, burada kaç dereceyi ayarlamalıyım ? 30'a almalıyım sanırım ?
Hocam comforta al hemen ısınır ev, bizde de vardı auto da idi comforta aldık ısınmaya başladı
Çok fazla oynama yaptım.. Acaba comfort ve auto ikiside açıkmı olmalı ?
Onunun su motoru bozulmuş. Değiştirilmesi gerek. Basınç basamaz suyu dışarı atar.
Eminmisiniz hocam ? Bundan net olarak nasıl emin olabildiniz, direkt olarak su motoru mu bozuk kesinlikle ?
Comfortun petek ısısı ile alakası yoktur. Kullandığın çeşme suyunu senin sık her kullandığın saati kayıt altına alır ve kombide o saatte sıcak su tutar, buda faturaya fazla yansır..
Otomatik mod en iyi olan mod, ev sıcaklığını 22 derece yap otomatik modta çalışsınn evin soğuk olduğu için ilk başta suyu en yüksek seviyede 80 ne alır . Sonra ev ısındıkça kendi su sıcaklığını düşürecek..
Tam olarak anlayamadım hocam. Sanırım diyorsunuz ki, otomatik moda alayım (otomatik modda petekler çok çok fazla ısınıyor, buda beni korkutmuyor değil.) o kendisini ayarlar. Banada öyle geliyor. Ev sıcaklığını sanırım oda termostatından 22 dereceye ayarlamalıyım. Petek ve su ısısı 40 derecede ayarlı iken (sanırım otomatik mod bunu görmezden geliyor zaten) otomatik moda alayım.