umutkosse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür düzenliyorum.

İyi de hocam her yerin olduğu gibi bu forumunda belirli kuralları var. Sen bir makale yazarı ile sürekli olarak çalışırsın zaten o makale yazarı da senden sürekli iş aldığı için bazı işlerinde küsüratlarını almaz. Düz fiyat çeker. Ben böyle yapıyorum şahsen sürekli olarak çalıştığım bir çok kişi var onlara bir çok konuda yardımcı olmaya çalışıyorum fakat sizin belirli başlı sürekli çalıştığınız bir makale yazarı yok ise ve yeni iş verecekseniz kurallar ne ise onu uygulamanız gerekmez mi? Bende öğrenciyim. Makale yazarlığı yaparak işlerimi döndürmeye çalışıyorum. Biz de emek veriyoruz, araştırmalar yapıyoruz kaliteli içerik çıkarmak adına kafa patlatıyoruz. Bir çok kişi bu taban fiyat ile birlikte ekmek yiyor bu forumda. Adamlar düşük fiyatlar vererek içerik yazımına giriyorlar. Bu ne kadar doğru? Herkes bir yerden ekmek yemek durumunda.
Haklısınız, inanın sizi de anlıyorum ama herkesin de durumu aynı olmuyor. Farkındaysanız belirttiğim bir çok hizmete taban fiyat geliyor ve müşteri gözüyle pek de değerlendirildiğini düşünmüyorum. Ben 100 kelime Türkçe makale için 4 TL'den hizmet alıyorum. Kaliteden memnunsam taban fiyata bakmam. Sektörünüzde yaşadığınız (sadece sizin değil genel olarak forumda ki sektörler) bu sorunun son kullanıcıya yansıtılması doğru mu peki?