Arkadaşlar, söyleyeceklerimi kimse üzerine alınmasın lütfen, bir kaç kez daha bu tür konulara denk geldim. İyi hoş diyorsunuz kendi piyasanız, sektörünüz ama neden hep satıcı gözüyle bakıyorsunuz burasını anlamıyorum. Şimdi ben sürekli bir şey alacağım zaman, sizin mağdur olduğunuz durumlardan dolayı, hep bir taban fiyatla karşılaşmak zorunda mıyım? Bu forumda satıcılar, hizmet verenler kadar alıcılar, kullanıcılarda var. İnstagrama taban fiyat, twitter taban fiyat, makale taban fiyat, hizmet taban fiyat, takipçi taban fiyat, vs. vs. vs. Eeee biz ne yapalım şimdi? Biz kime sitem edelim taban fiyatlardan dolayı?

Birileri bu forumda bir şeylere ihtiyaç duyuyor diye onların maddi durumlarının iyi olduğunu düşünmeyin. Öğrenci kardeşlerimiz, maddi zorluklar çekerek bir projeye başlayan, son kuruşunu da bu projeye yatıran bir çok insan var. Tek başlarına yetişemedikleri için arttırıp, biriktirdikleri paralarla buralardan hizmet almaya çalışıyorlar. Satıcı/hizmet veren olarak değilde biraz da empati yaparak karşımızda ki insanları da anlayalım. Rekabet-haksız kazanç kısmını birazda müşteri gözünden değerlendirin. Saygılarımla.