Siteniz hayırlı olsun merak ettıgım kaç kişi içerik eklıyor gunde kaç içerik atıyorsunuz ortalama? hedefler nelerdır ılk 6 ay beklentınız ne yönde bunları paylaşabılır mısınız ?
Teşekkürler bir arkadaş başlıklara göre haber yazıyordu o varken 5-6 değişik haber giriyorduk ama kendisi kayboldu aniden

şimdi ben giriyorum 3-4 değişiyor. Hedef 2021 başında 100k üzeri hit hocam domain buna çok müsait gerisi bize kalıyor.
hocam hayırlı olsun sade ve hoş gözüküyor okunulabilirliği yüksek tutuyorsunuz bu sayede reklam yerleşiminizde çok hoş bol kazanç dilerim tema adını benimle paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler Tema Envo Magazine
Teşekkürler hemen hallediyorum faviconu sağolun.
Hayırlı olsun hocam. Allah utandırmasın.
Çok teşekkür ederim.
Logo fazla amatör ve güven vermiyor, site şablonu haber sitesinden çok bir blogu andırıyor. Ayrıca temada hatalı görseller var özellikle ana sayfada. Bu tip geliştirmeler kesinlikle gerekli bence. Başarılar.
Logo sipariş verildi şablonda mobilde hepsi aynı hocam ve gelenlerin %90 nı mobil, news den gelenler zaten direk amp sayfasına gidiyor orası düz beyaz sayfa

Hayırlı olsun hocam Üst Menü Çok Geniş olmuş kötü bir görünüm var bilginiz olsun
Teşeşkkürler bakıyorum hemen.
Hayırlı uğurlu olsun. Bana biraz amatör görüntülü geldi bunun dışında mavi renk haber için pek uygun değil gibi
Hocam günlük haber sitesi olmadığı için dünyadan ilginç haberler kuaşğı, World Mavi uyar diye düşündük
Hangisi hocam.