Dr.SEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah sonumuzu hayır etsin..
BarisSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben şuna inanırım : Negatif düşünce, negatif elektriği getirir. Beraberinde hayat negatif geçer.
Öncelikle bu gibi düşüncelerden kendini arındırman gerekiyor. Önce kendini karşına al ve onunla sanki yabancı gibi biriymişsin gibi konuş. Ne yapabilirsin? Asıl soru bu.
Sen kendi durumunu çok kötü sanıyorsun ama emin ol değil. Daha kötü durumda olanlar da var. Bunu aklından asla çıkarma.
Kendinle konuştuktan sonra, yapamadıklarını değil, yapabileceklerini düşündüğünü fark edeceksin. Bunların keşfini yaptıktan sonra ise, iş kendiliğinden gelecek zaten. Aslında kendiliğinden gelmeyecek, sen bilinçli bir şekilde pazara saldıracaksın.

Bir arkadaş, yazılım öğren demiş. Doğru demiş ancak kısmen katılıyorum. İçinde bulunduğun durum sana acil çözüm gerektiriyor. Bu yüzden mevcutla idare etmeli ancak idare ederken de yazılım'ı öğrenmelisin. Günde kendine belirli bir oranda zaman ayır ve yazılım ile ilgili eğitim al.

Umutsuzluğa kapılma. Bakmakla yükümlü olduğun bir ailen var. Taşı sıksan suyunu çıkarırsın. Bunu başarabileceğine önce kendin inanmalısın.
Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Yazınızı anlamama rağmen 3 kere okudum. Haklısınız. Ve bunu yaptım biliyormusunuz bazı günler hadi oğlum yaparsınla çıktım evden. Ama üzerime gelen her olumsuz cevap olumsuz dönüş beni biraz daha geriye itti. Ben ayakta duruyorum. Emin olun bundan. Çabalıyorum uğraşıyorum. Sanırım bugun bi patlama yaşıyorum yarın dahada iyi olacağım. Bugun yaşadığım birkaç olay maddi olarak yetişememem beni tetikledi. Diğer arkadaşlarada sizede katılıyorum. en azından kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Ve yüksek bir inançla birgün herşey daha iyi olacak diyorum.