_PatroN_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam,
Sorularım ;
  • İlan resim ve açıklamalarını istemiyorum. demişsiniz, ilanda neyi alacağız başlığı mı yalnızca ?
  • "Veriler veritabanına benim vereceğim tabloya kayıt edilecektir." bu kısımdaki veritabanı yapınızı paylaşır mısınız ? En azından üstteki detayı da sağlamış olursunuz.

Tüm bu sorular netleştikten sonra;
  • İşinizi yaparım.
  • Süre ortalama 15-20 gün olur.
  • Selenium ile hazırlarım. Laravel ile de cron management 'inizi sağlarım. Event manager ile de sürekli postları ziyaret ettiririz. Gerek olması halinde, IP proxy almanız gerekebilir, sitedeki aralıklarda banlanabilir. Bunun ücretini de siz karşılarsınız.
  • İş için 7.500 ₺ ödersiniz.
  • Sistemin çalışacağı sunucuyu siz alırsınız, ve sunucunun web servislerini siz kurarsınız. (İhtiyaçlıklarımı size iletirim.)
  • Ödeme önce 50% iş başı kalan ücret iş tesliminde ödenir. Freelance çalışanlar genelde bu şekilde hareket eder. Eğer kendinizi olası sıkıntılara karşı garantiye almak isterseniz, noter onaylı sözleşmede yapabiliriz.
  • Sistem bittikten sonra, 3 ay yazlımın sorunsuz çalışması için destek veririm. Daha sonrasında ekleme geliştirme güncelleme düzeneleme isterseniz, geliştirmeler için ücreti mukabil üstüne ben veya DDD, Factory Pattern gibi kavramlara aşina olan herkes kodu geliştirebilir.
  • Her ne kadar yazılan bot dediğiniz tabir de olsa, yazılacak yapı bu gün akakçe gibi devlerinde kullandığı bildiğiniz yapı gibi yapı.
Ek :
  • Fatura isterseniz +18% ile fatura kesebilirim.
Kendi yorumum ;

Bu şartlar altında işi yapabilecek olan var ise lütfen dönüş sağlasın.

Bu cümlenizi ve öncesindeki uslubu inanılmaz sevimsiz buldum. Bu cümleye tezat bir durumda konuya önce teklifimi sonra açıklamamı yazdım. Aslında sitem edip devam edecektim ama size çözümüm olmadan yazmanın da çirkin olacağını düşündüğüm için konuyu bilerek fiyat teklifimle beraber genele yazdım.

İyi forumlar.

Kendinize göre haklı olabilirsiniz, fakat bu işi BEN YAPARIM DİYEN BİR SÜRÜ KİŞİYE VERDİM VE NEREDE İSE 2 AYDIR BOŞ BOŞ BEKLEMEKTEYİM. Her önüne gelen ben bu işi yaparım diyor sonra da ya olmadı ne yapalım diyor. Size göre sevimsiz olabilir fakat bana göre oldukça doğru bir cümle. Basit haber botu yapan dahi bu işi yapmaya kalkarsa bu sözüm emin olun az dahi. İŞİ BİLENLERE SÖZÜM YOK. ONLAR YANLIŞ ANLAMASIN. ANLAYANLARDA KUSURA BAKMASIN SÖZLERİM İŞİ BİLENLERE DEĞİL.