OKirala adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazıyı görünce istemsiz bi kahkaha attım allah çoluk çoçukları akıl fikir versin hiç ceza yememişler galiba kapısına polis dayanınca ne yapacaklar çok merak ediyorum
VoiMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayalet2x
Lynit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kafam yok beyinsizim demek istiyor herhalde avatar'da ben öyle anladım.
min adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buna bir de Zone kaydı almışlardır.
Ensalgl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayaletx2 1 e noldu acaba
SerhatFamilyy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne gerek var böyle şeylere, boşa vakit Milletin emeklerine zarar vermek hoş bir durum mu anlam veremiyorum @MajerWeb;
Blacksheep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer sitenizi hackleyen gerçek bir hacker ise siz bunu kolay kolay farkedemezsiniz çünkü yarar sağlamak için sitenizin kanını emer ama böyle çoluk çocuk index atarak kendi egolarını tatmin ederler.
recepasann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HayaletX2 nasıl bi kullanıcı adı ya
LANCE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Turkish Deep Web de bir jenerik varya;

Ben de bundan zevk alıyorum
StabilBey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türk sitesi hackleyip TÜRK BAYRAĞI asmak ? bu torbacının adını bende istiyorum
enesaydeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam lütfen böyle konular açmayın. Bir gün biri size kızar ve tüm sisteminiz heklenir. Neye uğradığınızı şaşırırsınız :P
Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence iyi bir şey açıklarını görmek için. Şifreyi basit yapacak kadar önemsenmiyorsa zaten iş ciddi değil demek ki. Yıl olmuş 2020, güvenli olmayan şifre girerseniz böyle şeyler kaçınılmaz oluyor.
AeroCS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayyıldız timi örnek alarak ben onlardanım mantığıyla hava atıyorlar. Yazık.. Aman dikkat re10'u da hekler kızdırmayın jojuğu.
babfo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayaletx1'i hacklemişler galiba hayaletx2 kullanıcı adıyla devam ediyor
chemochan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bi siteme yine şifre basitliğinden girmişti biri form göndermiş şifreni değiştir basit şifre koyma diye 1 hafta sonra anladım ki shell atmış düzeltmeye çalıştım şuan sorun yok ama gerçekten diyecek bişey yok bunlara
thepalabiyik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ulan ip adresi türk ise vereceksin mahkemeye evindeki görecek ebesinin örekesini
Birde site google'da index almış
http://prntscr.com/qymg6v