Mstfsdt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çıkan karar bozulmuş, yeni duruşma günü verilmiştir Gelen tebligatta yazan günde belirtilen mahkemede bulunun hocam
Gün verilmemiş ise kararı üst mahkeme vermiş kesinleşme için asıl mahkemesine iade etmiştir.
Mstfsdt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebliğ evrakının resmini çekip pm atarmısın bakalım sonuca göre birşey söyleyim
adobeajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şunu anladım hocam karar beraat olarak verilmiş ama bölge adliye mahkemesi olabilir savcılık olabilir başsavcılık olabilir bunlardan birisi kararın bozulması adına oy topluluğuna gitmişler. yeni mahkeme yapabilirler karara bakacak olursak yaparlar da ama.Bir bilişim sisteminin işleyişini engelleyen veya bozan kişi, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. yasasından yargılandığınız için en fazla denetim alırsınız veya kapatılır dosya diye düşünüyorum.
bondcemil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Verilen beraati doğru bulmamışlar, muhtemelen mahkeme kararında direnmezse ceza verilir.
Dr.SEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karar verilmiş ancak daha sonra bozulmuş mahkemeye gitmeniz gerekiyor. Her hangi bir sorun olacağını sanmıyorum yeni değerlendirme kararı olabilir.
Daha önce bi olay olmuştu sonra arkadaşla uzlaşınca şikayeti geri çekmişti. Ama savcılık itiraz etmiş nasıl oluyor bu? arkadaş şikayetçi değil ama savcı şikayetçi oluyor. arkadaşta gidip şikayetçi olmadığını belirticek tekrardan. Ve 5 sene sonra tekrar aktif oluyor birşey çıkarmı bundan? arkadaş şikayetçi değil çünkü savcı ortalığı karıştırdığı için tekrar aktif olmuş.