Konuyu açan benim, kusura bakmayın tüm smm panelleri suçluyormuş gibi olduysa.
Ben daha öncede açılan konulara istinaden öyle söyledim.
Sözlediğiniz gibi yönetimin bu konuda bir şeyler yapması gerek.
Seni suçladığım yokki hocam 😊 ama genel anlamda millet suçlu onu anlatmaya çalıştım yani sen haklısın ama panel sahibide haklı çünkü bende şuan sağlayıcıma yazsam sipariş iadesi et bu güne kadar adamda 20 bin tl harcama yapmışım bana diyecek iade etmiyorum çok zorlarsam diyecek bir daha benden çekme. Çünkü oda iade alamıyor veya iade alsa hepsi düşüyor o zaman herkese iade etmeli 😊
Türk insanı malesef okumayı sevmiyor

Sitemde herşeyi yazsam bile ayrıntılı genede whatsapptan fiyat soran var sitede yazıyor diyorum. Malesef siz ne yazarsanız yazın başlık ve fiyatına bakarlar.
Hocam başlığa bile hepsi düşebilir iade yoktur diye ekledim 😂 yine bana yazıp düştü diyen oldu.
Dediklerinize aynen katılıyorum bir çok arkadaş nerde ucuz servis var onları geziyor bazı fırsatçı arkadaşlar 1 k takipçi 5-6 liraya kadar indirebiliyor ama tamamen silindiğinden bahsetmiyorlar bile sonra tamamen hepsi düştüğünde ise serviste yazıyordu diyip konuyu kapatıyorlar burada hem satıcı hemde müşteride hatalı ama bunu tecrübe ettikten sonra anlıyorlar
😊müşteri hatası biz ne kadar anlatsakta müşterilerin hepsi bot takipçinin işe yaramadığını anlayana kadar alacaklar.