Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende yok demelerinden korkuyorum hocam. ATM kameraları kaç gün kayıt tutuyor bir bilginiz var mı ?
5 senedir bu işi yapıyorum hocam. Eğer gerçekten o para oraya sıkıştıysa mutlaka bulacaklardır emin olabilirsiniz.
Başıma gelen bir olayı anlatayım, belki sizinde başınıza böyle birşey gelmiştir; Otogar şubesinin ATM'sinden 200 TL çektim. Şathır dediğimiz yerden para çıkmadan önce bana telefon geldi. Otogarda beklediğim kişi bana beklediği peronu söyledi, ben de ATM'den yönümü değiştirip peron numaralarına baktım. Sonra tekrar ATM'ye döndüm, bir baktım Şathır kapağı kapandı. Parayı yuttu dedim. Aradım bankayı, ATM nosunu verdim, iade edeceğiz işlemleri başlattık dediler. 1 Hafta sonra para gelmeyince tekrar aradım, öyle bir para yok dediler. Şube tanıdık kişilerle doluydu, kendi bankamdı sonuçta.. Girdim kayıtlara baktık. Ben arkamı dönüp peron numaralarına bakarken, hemen birisi arkamdan yaklaşıp çıkan parayı almış. Hem de bu kişi otogarda çalışan birisiymiş, tanındı hemen. Gittik konuştuk efendice paramızı geri aldık.
Size gelince, şöyle bir olay olmuş olabilir mi ; Parayı koydunuz, parayı tanımakta zorlanan atm parayı tanımayınca size de uyarıyı verince sıkıştı sanıp ayrıldınız ve sonra atm parayı geri verdi o sırada başka birisi aldı. Eğer bu ihtimal dahilinde değilse emin olun o para bulunur ve size iade edilir.