DarknessHero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapıkredi bankasında şubenin önündeki atmden işlem yaparken para sıkışmıştı 4bin tl gibi bir tutardı şube işlem yapmamıştı atm açıldığında işlem yapılacak demişti ertesi gün hesabıma geçmişti çok merkezi olmayan bir işbank atmsinden para çekip önce kartı verdiği için(kartı unutmasınlar diye) acelem vardı kartı alıp gittim parayı almayı unutmuşum 10dk sonra farkedip gidip baktım yoktu tabiki yerde falan atm geri çekmiş aradım söyledim 2 hafta gibi bir sürede geçti hesabıma. Geç de olsa geçer diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim. Aynı şey finansbank da gerçekleşmişti 3 bin tl civarı para sıkışmıştı. 2 saat içerisinde hesaba geçti ama her ATM farklı mı işliyor nasıl bir sıkışma yaşıyor anlamadım.

tayfaturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha önce benimde başıma geldi böyle bir durum. 10 bine yakın para koydum atm ye 2 bin tl sini sıkıştırdı ve atm arıza geçti. daha sonra banka kasa yapıp fazla gelen tutarı tarafıma iade ettiler.
Teşekkürler hocam cevap için. Sadece Garanti de böyle bir şey yaşadım. İnşallah çözülür diye ümit ediyorum. İnternetteki şikayetlere baktığım da kolay kolay çözülmemiş hiç birisi