Merhabalar;

Yapmak istediğimiz aslında bir kaç yazılım kullanarak yapabilirim ama en az efor ile sonuca ulaşmak istediğim için daha tecrübeli arkadaşlara sormak istedim birde, yapmak istediğim olay basit pinterest belirli kelimelerde çıkan görselleri toplu halde belirttiğim klasöre ya seçtiklerimi yada istersem hepsini indirmek istiyorum. bu işlemi yaptıktan sonra ise resimleri toplu boyutlandırma yada kırpma olayı gerekiyor. 600*700 şeklinde, en son olarak ise belirlediğim logoyu resimin belirli bir kısmına ekleyecek otomatik olarak.

Bot olarak ise belirttiğim klasör içinde olan görselleri pinterest üzerinden sırası ile belirttiğim açıklama ve link ile birlikte yayınlayacak. Bot kısmında açıkçası çok tecrübeli değilim ama chrome üzerinden belirli boyut ve anahtar kelimeler ile istediğim klasöre görselleri indirecek uygulamalar gördüm başka yazılımlar ile görselin istediğim kısmına logo otomatik eklenebiliyor bu kısmı aşabiliyorum ama bunu en kolay şekilde siz nasıl yapardınız aşamalı olarak anlatırsanız sevinirim.

iyi günler...