EmAy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Pm üzerinden bilgi verilmiştir. Bunun dışında aklınıza takılan soru ve sorunları whatsapp hattımızdan sorabilirsiniz.

Teşekkürler...
Hocam ben ilgilenmiyorum. Grupta bu bilgiyi paylaşırsınız. Kullanıcılar genelde 11.80 tl gibi aylık ödeme yapiyorlar. O yüzden fiyati uygun olanı sececeklerdir. Uygun olan Vds için bende alım gerçekleştireceğim. Programın çok kullanıcısı vardır.

helperman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Programın uzun süredir kullanıcısıyım. 1 cpu ve 1 gb ram programı çalıştırıyor ancak pc çok kasma, donma sorunu yaşatıyor. Dolayısı ile 2 cpu-2gb ram ile çok daha sağlıklı çalışıyor uygulama.
Şuan kullanıcılar win 7,8,10 uzak masaüstü ile bağlanıp programı kullanmaya çalışıyorlar.
Uygun fiyat veren firma bu işten sağlam ekmek yer bence.

Bilginiz olsun istedim.
Arkadaş durumu anlatmış fiyati da ona gore belirleyin. Çok fazla kullanıcısı vardır.

MuratAki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Türkiye lokasyonda 1 Core İşlemci 2GB Ram 15₺ ücret ile yardımcı olabiliriz talep durumuna göre ücrette değişiklik yapılabilir.
MarkaHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba;
Sivas58 vds paketlerimizi inceleyebilirsiniz
Yıllık alımlarda %20 indirim sağlamaktayız
https://markahost.com/kategori/ssd-s...kasyon-vps-vds

İyi günler.
Valla yıllık alımlar hakkında bir şey diyemem.

ART adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Windows 2019 işinizi görür ise eğer 2 CPU, 2 GB RAM olarak aylık 25.00TL + KDV'ye temin edebiliriz.

Saygılarımızla
Hocam o kullanıcılara göre vermiş olduğunuz fiyat yüksek gelir. Çünkü vds yi sadece o programı 24 saat çalıştırmak için kullanıyorlar.