Merhaba arkadaşlar,
2019 Şubat ayında Adana Media mark'tan huawei p smart aldım. Telefonu aldıktan 2 ay sonra ekranın sağında sararmalar olmaya başladı ve Antalya da yaşadığım için Antalya KVK'ya gittim birebir değişim sağladılar. Bunun üzerine 2 ay aralıklarla şu zamana kadar 4 defa da ekran değişimi yaptırdım. Şuan tekrardan yanda sararmalar var. Kısacası tam 1 yıldır 1 telefon değişimi + 4 ekran değişimi yaptırdım.
Tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum. Ürünün faturası ve KVK dan aldığım 5 farklı servis kağıtları bende mevcut. Fakat şöyle bir durum var ürün Annemin üzerine kendisi de Adana da yaşıyor Ben hangi belgelerle Tüketici hakem heyetine gitmeliyim ? kendisinin gelmesine gerek var mı? Kvk da servis süresince yaptığım tüm işlemler benim üzerime. Sadece fatura annemin üzerine.
Nasıl yol izlemeliyim bilgi verir misiniz? Çıksa çıksa buradan temiz bilgi çıkar
Annenizin e-devlet şifresi ile tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz. Fatura kime kayıtlıysa o üzerinden başvurun. Evrakları fatura,servis kağıtları vs yükleyin.
https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi