ErdoganUrcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun keşke daha önce güvenliğini alsaydın hacım boşvermeyip. Ben evlenmeden önce evi tutmuştum bir süre sonra eşyalar gelecekti ev yerleştirme vs olacak ev de kimse olmayacak diye alarm sistemi satın aldım baya bir araştırdım senin aldığına da baktım ama emin olamamıştım Desi Smartline diye bir sisteme denk geldim güzel bir cihaz fiyat da uygun olunca aldım direk montaja 500 TL civarı para istiyorlar bayileri ben de kız d

cihaz Wi-Fi ile bağlantı kura biliyor
Cihaza sim kart takıla biliyor bu sayede alarm çalar ise telefon ile arama yapıyor sms yolluyor 5 numaraya mı ne cihazı aynı zaman da haberalma merkezine de bağlaya biliyorsun

Cihaz internete bağlandığı için Wi-Fi ve sim kart ile mobil uygulamadan istediğin yerden bağlanıp etkinleştirip devre dışı bıraka biliyorsun alarmı yakın dan kullanım için de 1 adet kumandası var
İnternet hiç yoksa Bluetooth ile bağlanıyorsun
kablolu kablosuz göz ve sensörleri de var

açıkçası baya geniş kapsamlı güzel bir cihaz tavsiye ederim
hocam keşke alsaydık diyeceğimiz bir durumda olsaydık keşke.. gece 9-10 kira sözleşmesi vs işlerini bitirip eve girebildik o saattede değiştirme şansımız olmadı sabahınada soyuldu zaten..

alisbilgisayar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
memnunmusunuz bizde ofise almayı düşünüyoruz bide telefon bağlantısı varmı arama felan yapıyormu yani sadece bildirimmi atıyor
daha kurmadım hocam kargo bekliyorum deneyimimi ayrıca paylaşırım..

localseoturkey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. Ruhsatlı evde bulundurmak için silah da araştırdınız mı?
sağolun hocam yok araştırmadım umarım siz de bir gün bu araştırmaları yapmak zorunda kalmazsınız..