Şaşırmamak elde değil gerçekten, bazıları yine post kasmak için adama yüklenmişte yüklenmiş saçma sapan geyiklerle.. Öncelikle şunu söyleyeyim, bu adamın kimsenin parasında pulunda gözü yok bu bir, gayet güzel işi olan ve zaten realde kazanan ve durumu gayet iyi olan bir arkadaş buda iki. Diğer yandan bu işte gayet başarılı, bunu yüz yüze görüşmemizde konuşmasından ve verdiği ince detaylardan anladım. Ayrıca gelirleri de bizzat kendim gördüm.
Diğer yandan bu arkadaş daha ortada eğitim konusu yokken bile bir çok soruyu cevaplamış ve bir çok kişiye de yardımda bulunmuş bir arkadaştır. Bizzat şahidim, çünkü 5 kuruş para talep etmeden beni evinde ağırlamış, tüm bildiklerini bana saatlerce oturup anlatmış, daha ilk karşılaşmamızda ısrarlarıma rağmen elimi cebime attırmayan ve kendi cebinden yemek paralarını ödemiş, akşam dolmuşla metroyla uğraşmayayım diye abasıyla evime kadar bırakan düşünceli bir adamdır, konuşmayacaktım ama dayanamadım artık.. Adam beni bir kez görmesine rağmen, tanımamasına rağmen hala düzenli olarak arar halimi hatırımı sorar, adamı tanımadan etmeden abuk subuk yorum yapanlar farklı tatmin yolları arasınlar bence kendilerine..
Güney hocam vallahi beni utandırdın. Tabi ki birlikte oturup hasbihal edeceğiz misafirimizi baş tacı edeceğiz. Sen hem işini düzgün yapan hem de kaliteli bir insansın sohbetinde çok güzel. Ben senin gibi adamın duasını çakalın parasına 100 kere tercih ederim. Bırak burda böyle tanımadan karalamaya laf atmaya akılları sıra dalga geçmeye devam etsinler. Biz dostluğumuza yardımlaşmaya birlikte iş yapmaya devam edelim. Beni istediğin zaman arayabilirsin. Yeter ki bildiğim bir konu olsun hem desteğimi hem dostluğumu senden asla esirgemem. Allah razı olsun.