Çoğu müşteri reklama harcayacağı para ile sana ödeyeceği hizmet bedeli arasındaki farkı idrak etmekten uzak. Ne zaman ne yapacakları belli olmuyor bu küçük işletmelerin. Bütçenin %10’u dersin anlamaz, 1000 lira dersin çok der.

1500 lira dersin tamam der, sonra “ bide reklam için ayrı para mı ödeyeceğiz, siz yapmıyor musunuz “ der. Sen de reklam ödemelerini Facebook’a yapıyorsunuz, bize ödeyeceğiniz ücret danışmanlık ücreti vs vs diye açıklamaya izah etmeye çalışırsın, “ o zaman kalsın der “

Ben zaten reklam çıkıyorum size ne gerek var, ben 70 liraya reklam çıkıyorum siz ne diye 1500 istiyorsunuz vs vs...

Yani derler de derler. Bizim insanımız her şeyi en az 10 yıl geriden takip ettiği için Amerikayı yeniden keşfetmek zorunda kalıyoruz. Henüz biz de sektörden anlamayan müşteriye bu konuları nasıl daha açık izah ederiz bilemiyoruz.

Aslında biz normal bir insanın anlayabileceği şekilde her şeyi izah ediyoruz ancak bilirsiniz, bizim insanımız biraz garip...

En güzeli işine göre sabit fiyat vereceksin bence. Ekstra isteği olursa fiyatı artıra artıra gidersin.