Cevabınız ve bilgileriniz için çok teşekkür ederim. İş yerinde 4 adet kamera ve kayıt cihazı bulunmaktadır. Bir kamera daha eklemek istiyorum ve dediğiniz gibi kurulumunu da kendim yapmak istiyorum.
Örnek vermek gerekirse bu işimi görür mü?
https://www.hepsiburada.com/qromax-p...-HBV000007FB6Y
Bu kadar ucuz olduğunu düşünmüyordum. Önereceğiniz marka ve model var mıdır?
Kayıt cihazı ahd desteklemiyorsa link verdiğiniz kamerayı takamazsınız. Hatta bazı kayıt cihazları modifiye edilip analogdan ahd sistem diye satılıyor ve 2 mp kadar destekliyor bunu öğrendikten sonra kamerayı almanızı tavsiye ederim. Ayrıca samsung yazısına aldanmayın çakma samsung yazamadıkları için samsung kasa yazıyorlar

5 mp olduğunu sanmıyorum bu kasalar hatırladığım kadarıyla maksimum 2 mp olarak sürüldü piyasaya. 5mp bu kadar ucuz olması mümkün değil.
sizdeki dvr ise analog mu ahd mi öğrenin
nvr ise (ip) zaten bu kamerayı takamazsınız.
Son olarak verdiğiniz link dış mekan kamerası tabi ki içeride kullanabilirsiniz aynı zamanda yakınlık uzaklık ayarlı (camın altında manuel) fakat size tavsiyem dome kamera alın hem şık durur hem maliyet açısından ucuzdur daha kalitelisini daha ucuza alırsınız. Dış mekan kameralar imalatları su geçirmez (ip66 (bu ip yazının ip kamera ile alakası yok) olarak tasarlanıyor kasanın üstünde su olmadığına göre gereksiz bir özellik. İç mekan kamerası almanızı öneririm. ama önce kayıt cihazının desteğine bakacağız

Kolay gelsin.
Takıldığınız her konuda özelden de yazabilirsiniz çekinmeyin.
Not: linkteki kamera resimlerinde 3mp yazıyor zaten

tahmin ettiğim kameralar bulaşmayın.