parası olana hizmet değil amaç forum yardımlaşma parası olmayana hizmet vermektir.
heleki benim sitemden token dagıtmıyorken bunu başkasının sırtından başkasının sitesini kullanarak token dagıtmak hemde parayla bana hiç akıl işi gibi gelmiyor.
site başkasına ait token başkasına ait sadece sen o siteyi biliyorsun diye parayla satmak mantıksız. yanlış anlama dostum bana göre cok cok yanlış
Bu saatten sonra benim için anlamı yok patlamış patlamamış ki zaten sorun yok kullanmaya devam ediyoruz ben buna takılmıyorum bildiğin bir konuyu ya kendine saklayacaksın yada böyle piyasada dağıtıp sorun çıktığında bu tür konular açmayacaksın bu iş böyle 3-5 kişi bilir sorun olmaz 100 kişi bilir patlar elinden uçar gider ben önceki mesajımda kısaca bundan bahsettim.
Aynı şekilde AWS dağıtıldığında da böyle tepki verdim yine bikaç kişi tarafından kötü ilan edildim sonuç olarak aws felan kalmadı ortada haklı çıktım..
dağıttığınız tokenler kendi sitenize mi ait ?
hani olur ya biz bilmiyoruzdur.
yoksa başka sitelerin tokenlerini mi dağıtıyorsunuz parayla.
Önemli olan bu değil oturup yazılım yazdım ben bu iş için 100 hesabı hazırlamam 5 saat sürüyordu sonuç olarak standart hesaplardan daha fazla ücreti olmak zorundaydı.. Artık hesap satışı yapmıyorum elimde son olanları çıkartıp pinterest piyasasından çekiliyorum daha fazla tartışma içine çekilmek istemiyorum kolay gelsin.