KAYIBEY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba. Bu konunuzu hatırladım ve sormak istedim. Hayalinizi gerçekleştirdiniz mi? Şu anda dışarıda ineklerin ve tavukların sesinin geldiği doğal ortamınızda sobayla ısınırken mi okuyorsunuz bu yazdığım yazıyı?
kulağa hoş geliyor inşallah dediğiniz olacak ama bu konuyu açtığımda gelen yorumlar üzerine (akıl akıldan üstündür ya) bodoslama bu işe girmektense mantıklı hareket etmenin ve planlı bu işe başlanmanın daha mantıklı olduğunu gördüm. Eşimle zaten kararımızı verdik İstanbul'a veda edeceğiz. Şöyle ki; evimizin 30 bin lira borcu kaldı şubat ayını saymazsak 12 ay. Bu ayın 25inde ev mahkememiz var eğer kazanırsak yaklaşık bu kadar para elimize geçecek ve krediyi kapatacağız yok gelmezse kredi bitince

eşim memurluğu bırakmak yerine tayinini isteyecek gerekirse alan değiştirecek. Çocuklar zaten okula başlamamış oluyor o yönden etkilenmeyecekler en azından

Bahçeli ve mümkünse havuzlu bir ev olacak ben el işi mobilyalar süs vs yapacağım aynı zamanda topraksız tarım

Deniz kenarı (mümkün olmazsa yakın) bir yer ikimizin de ortak noktası

teknolojisiz olmaz drone ve diğer ekipmanlar ile güzel videolar bakarsınız YouTube geliri de olur 🙂

Eğer unutmazsam bir dahaki sefer size cevap olarak fotoğraf göndereceğim. 👍