Konu
Finans Sitesi - Zararına Satılık
05-02-2020, 16:21:54
qeneraltr
Site adresi (
TIKLA
)
Site için istenen fiyat : 1000 TL
Sitenin aylık getirisi: Görsel aşağıda eklendi (Tüm zamanlar)
Spoiler Göster
Sitenin açılış tarihi: 8 Ay Önce
Kategori, sitenin içeriği nedir: Banka & Finans
Günlük hit sayısı: Görsel aşağıda eklendi (Tüm zamanlar)
Spoiler Göster
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex ) : Görsel aşağıda eklendi (Tüm zamanlar)
Spoiler Göster
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 8 Ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği ile verilecektir
Birfinans
Teması kullanılmaktadır. Kampanyasız fiyatı 320 TL dir. Öncel ajastan özgün makaleli 3 anahtar kelime çalışması yapılmıştır. Görseli aşağıya bırakıyorum
Spoiler Göster
Hosting dahil midir: 17.03.2020 tarihine kadar kalabilir sorun yok isteyene güzel hosting üzerinden aktarabilirim. Domainde orda barınmaktadır.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır problem bulunmamaktadır.
Siteyi daha önce forum üzerinden aldım pek vakit bulup ilgilenemedim. Sitede 77 Adet yazı bulunmakta bunların 39 adeti 1000 civarı kelimeden oluşmakta kalan 38 adeti 500 civarıdır. 400 kelime altı makalesi bulunmamaktadır. Site açıldığından bu yana 30 adet 1000 kelime 30 adet 500 kelime semantik yazılmış başlıklar özenle seçilmiş makalelerden oluşmuştur. Ben teslim aldıktan sonra 17 Adet makale girişi yaptım birkaçını vakit buldukça seo uyumlu özgün bir şekilde yazdım kalanları ise işinde uzman yazarlardan aldım. Toplamda 58.000 kelimelik yazılar mevcut hesaplamalarıma göre bulunan yazıların tamamının görselini aşağıya bırakıyorum. Seo ve semantik yazılar yazan yazarlara baktığımızda talep ettiğim fiyatın uygun olduğunu görebilirsiniz.
Spoiler Göster
Yandex metrica ne kadar doğru çalıştığını bilmiyorum ama siteme eklemiştim kontrol etmek isteyen olursa aşağıya görselini bırakıyorum. (Tüm zamanlar)
Spoiler Göster
Adsense onayı birkaç saat içinde almıştır şuanda ben reklamları kaldırdım çünkü pek hit olmadığı için olanıda kaybetmek istemedim.
Adsense dahil değildir.
Siteye yorum geliyor arada sırada yabancı yorumlarda geliyor yabancı yorumları çöpe taşıyorum. Klişe olmasını istemiyorum ancak başlıklara uygun seo çalışması ve tanıtım yazısı yaparsa alan kişi ciddi oranda değerlenebileceğini düşünmekteyim site satmak istemiyordum ancak şuan başka bir blog sitem daha mevcut ve zamanım sıfır çürümesinede gönlüm el vermediği için satılığa çıkardım pek pazarlık yanlısı değilim zaten piyasa içindeyseniz fiyatları biliyorsunuzdur herkese hayırlı alışverişler.
Spoiler Göster