metinguner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Altinbaş Üniversitesi 4. sınıf bilgisayar mühendisi öğrencisiyim. Son senemde hem okuyup hemde part time veye freelance çalışmak istiyorum. Kalan dönemde 3 dersim olduğu için haftanın 4 günü çalışabilirim. Bu doneme kadar okulda aldığım eğitim dışında C# (masa üstü uygulamalar), Php (laravel ile web sitesi), Html css (canlıya alınmış bir kaç web sitesi) ile kendimi geliştirdim.Ardından kafamda en baştan planladığım ve daha fazla severek yaptığım mobile yazılım tarafına geçtim. Java ile Android uygulamalar geliştiriyorum ve kendimi bu dalda geliştirmeye devam ediyorum. HtmParse, Soap, RestApi, Firebase(Database eklentileri) kullanarak uygulamalar geliştirdim. Hali hazırda 4 uygulamam googleplayde mevcut. Android tarafında kendimi geliştirmeye devam ediyorum.
Hocam Tasarım konusunda birlikte iş yapabiliriz bulacağın iş dışında web sitesi tasarlayıp kodlayarak birlikte satişlar yapabiliriz bende stok vektör görsel ile ilgileniyorum wordpress temaları felan yapabilirsek güzel satişlar çıkarabiliriz aklınıza yatarsa pm atabilirsiniz.