WEBYON adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
izliyorsun demedim zaten bunlara da ses çıkarıyor musun diye soru sordum.

haksız mıyım sence?

kimsenin kurum itibarını bile aklına getirmediği eski bir türk filmi mi? yıllardır dünyada milyonlarca kişinin izlediği daha güncel televizyon dizisi mi?
Hocam anlamadım galiba o dizileri izlemediğime göre hak vermiyorum O dizilere. zaten herşeye müsade edince bazı toplumun ahlakı bozuluyor. Dizilerde aşkı ele ala ala edep kalmadı insanlarda dışarda küçük çocuklar sevişmeye başladı hatta kendim bile şahit oldum . Dizilerde mafyayı sokak çetelerini güzel birşey gibiymiş gösteriyorlar. Yakında zaten herkesin elinde bir silah olur birbirlerini vurmaya başlarlar. Zaten olmayan şey değil bu. insanoğlu bu hocam ne gördüyse onu yapar

turanerbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce izlerken kesin o söze takılıp "Aa bunlarda içişleri makamını itibarsızlaştırmış yahu" demişsinizdir. Ben inanıyorum size! Boşverin diğer arkadaşları, onlar sizi kıskanıyor bence.
Esprimi yaptın hemen gülüyorum
Edit; birde şöyle düşünelim ozaman herkes mizahi olarak forumda coşkun bey benim tanıdığım birşey olursa bana yardımcı olur banımı vs vs kaldırır desin. Herkes böyle söyleyince bir zaman sonra yeni üye gelir inanır başkası gelir inanır bunun arkasını alamazsınız