TimberLock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tercih etmek gibi bir zorunluluğunuz yok zaten. Lakin, bu işi 15 TL'ye yapanlar var. İnsanlar güveniyor ve güveni tek sağlayan durum marka değil ne yazık ki. Böyle hizmet veren kişiler güveni TeamViewer gibi programlar aracılığıyla dosyayı sildiklerini gösteriyorlar fakat bulut sunucularında vb. depolamadıklarının garantisi yok.

Tek pozitif yorumunuz için teşekkür ederim . Geliştireceğiz.
aponkral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsterseniz web sitesini geliştirdiğimizde uzak bağlantı ile açık kaynak kodlarını inceleyebilirsiniz.

Yani zorlarsanız zaten R10'da manüel işlem yapan kişiler de kayıt alıyor olabilir. Ama sizin kodunuzu ne yapsın? Dosya indirildiğinde otomatik indirilen dosyayı buluta yedekleme mümkündür. Demem o ki benim sizin kodlarınıza ihtiyacım yok.

Anlaşma ihtiyacınıza göre yapılabilir. Aylık 50 (aylık 25 ₺) veya günlük 2 (aylık 30 ₺) limit için dahi anlaşabiliriz.
Bu konuya cevap yazmam ne kadar doğru bilmiyorum. Gereksiz bir polemik olmasını da istemiyorum.
Fiyat verdiğinizden ve güven işi içine girdiğinden dolayı yazmak istedim.
Kişileri de zan altında bırakmadan yaptığınız yada yapacağınız yazılımın ioncube ile farklılıklarını sunacağınız hizmeti anlatsaydınız.
Yazdıklarınızdan anladığım şifreleme yapılan dosyalar sizin işinize yaramayıp, benim işime yaraması