MediAck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100 kelimesi 2 liraya nasıl bir beklenti içine girdiniz ki adamlar ne yapsın asgari ücret kazanmak için aylık mecbur hızlı yazmak zorun da
Konu son alışverişimden kaynaklı açılmadı hocam genelde yaşıyorum. Ama çok haklısınız. Ücret çok önemli bir etkenmiş, öğrenmiş olduk.

eryylcn11 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazım hataları, elbet olur. Bilgi amaçlı sürekli olarak Onedio'da makale okuyorum. İnanın orada bile göze çarpan yazım hataları oluyor. Ancak size tavsiyem, çalıştığınız her yazar ile baştan anlaşma yapın. Ben, genelde şunları diyorum;
  • Beğenmezseniz ücret ödemez, makaleyi almazsınız.
  • Kopya içerik, gereksiz kelime ve kalitesizlik fark ettiğinizde adıma şikayet konusu bile açabilirsiniz.
Yani başta bu tip anlaşmalar, yazarın da makaleye verdiği önemi arttırmaktadır. İsterseniz, bu şartlar dahilinde bana bir adet makale konusu da verebilirsiniz. Aklınızda bulunsun
Aklımda bulunsun, teşekkürler.

Boggie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazarları nasıl buluyorsunuz bilmiyorum ancak ilan vermek yerine kendi konularını açıp güzel yorumlar almış olan yazarlarla çalışabilirsiniz. Ücreti kendiniz belirlemek için konu açarsanız onlarca kişi işe talip olacaktır. Artık şansınıza ne gelirse. Ha dersiniz ki konu açan birine yazdırdım o zaman o da başkasına yazdırıyordur. Kendi yazan birisini bulmanız gerek.
Tavsiye için teşekkürler.

abaddonn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100 kelime için ödediğiniz ücreti merak ettim açıkçası.
Genelde 2-2,5 arası.
Ne kadar ekmek o kadar köfte demek istediniz sanırım.
Doğru. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi, fazlasını beklemek haksızlık olacak.
Benim bütçemi yükseltmem gerekiyor.