Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Üç senedir bu iş içerisindeyim ve şunu kesinlikle söyleyebilirim: Türkiye'de insanlar e-mail'i iletişim aracı olarak görmüyor. Yani kullanıcılara mail atarak ulaşmak mümkün değil hatta imkansız. Bu nedenle telefon numarasını zorunlu tutuyorum. İsteyen kullanıcılar ilan sayfasında da bu bilgiyi paylaşıyor. Ama her halükarda profil sayfasında giriş yapan kullanıcılara bir buton olarak gösteriliyor.

Kayıp telefon'a gelecek olursak, bir telefonun çalıntı olup olmadığını imei adresini sorgulayarak öğrenebilirsiniz. Telefonların kimliği gibi bir şey sonuçta. Her telefon birbirinin aynısı sadece ime adresleri değişik.

Bu hakkında kısmını da nasıl değiştireceğimi bilmiyorum. Profil sayfası çok boş kalıyor. Keza mobil uygulamasının tasarımı da bunun üzerine kuruldu. (yapım aşamasında)

MuhammetDemirel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle zorunlu alanları kaldırın. Sitenizde biraz dolaşırsanız çoğu kişinin hakkında kısmında acil kayıp aranıyor yardım edin vsvs yazıyor. Bu alanın zorunluluğu aşırı gereksiz ve amacında kullanılmıyor. Diğer bir konu ise telefon zorunluluğu, şahsen ben bir ilan için telefon numaramı her siteye vermem direk üyeliğimi sildiririm numarasını girmek isteyen girer zaten. Bir de gereksiz gördüğüm bir diğer kısım ise telefon ilanlarındaki imei kısmı bu belki de en gereksizi çünkü imei ulu orta paylaşılacak bir şey değil. Bence bunları kaldırırsanız etkileşim artacaktır.