AKINARI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herşeyden önce şunu bilmeni isterim ki sahibinden gibi platformlara baktığında satılan x lerin %90 nın ön arka farketmeksizin cam kısımları hep kırık ve patlak buda beni açıkçası telefondan soğuttu. Bir 8 plus kullanıcı olarak kesinlikle öneriyorum.
Hocam sahibindene bakıyorum mecbur daha tam araştırmadım ama 8 PLUS kullanıyordum sattım şimdi 2 model arasında kaldım. İncelemelerde herkes PLus tavsiye ediyor ama gönül X'ten yana

BUYRAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
x kullandım gayet güzel şuanda 7 plus kullanıyorum x tadı vermiyor.
Hocam batarya farkı var mı ? Şarj sorunundan bahsediliyor X'te ?

Looklike adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence iphone yerine samsung al. İlla iphone alacaksan sakın x alma arka kameraları çok kötü gözüküyor.
Android var şuanda Tövbeliyim artık

BaaRaaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kamera kalitesi ve ios sevdasından dolayı şuan da promax kullanıyorum. Önce ki telefonum X idi, eşimde 8 plus kullanıyordu. Koşulsuz X tavsiye ederim.

Ekran konusuna gelince, Kapak kullanmadan hiç kırılmadı 2 yıl boyunca X kullandım. Eşim de koruyucu olmasına rağmen 2 kere 8 plus 'ın camını değiştirdik. Tamamiyle şans
Hocam bende 8 PLUS kullanıcısıydım X'e merak sardım fakat yukarda da belirttiğim gibi şarj sorunu var diyorlar. Hadi onuda geçtim ama face İD ve parmak izi okuyucusu beni çok karıştırıyor. Face İD ne kadar sağlıklı çalışıyor gözlükle vs. görmüyor diyen de çok hocam

Arenimoo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
x şu an gereksiz pahalı bence. XR alın çok daha iyi derim
Hocam kamera farkı var bariz.. Ben Apple store'da denedim 8 Plus kamerası bariz bi şekilde daha başarılı