YBS okuyorum 4.sınıf 2.dönemdeyim.Staj yapıyorum arkadaşın internet şirketinde.Hem yardımcı oluyorum hemde kendi işime bakıyorum.Ailemi çok zor ikna ettim,artık büyüdün adam akıllı bir şey yap diyorlar.Zar zor ikna edip Ünivdeki arkadaşlar ile son kez staj için eve çıktık 3 ayımız var.Şimdi bizde e-ticaret,sosyal medyanın bir yerinden tuttuk.Hali hazırda para kazanıyoruz ama aileler buna ikna olmuyor.Hala "internetten para kazanılır mı ?" sorusunu soruyorlar yaptığım işi çok detaylı ve sakince anlattığım halde.
Ben gemileri yaktım stajı İstanbulda belki bir yazılım firmasında yapmak varken,kendi işimi yapıcam diye herkesi birazcık karşıma aldım.Ama bu aralar durumları düzelttim biraz (aile ile küs kalınmaz napıp edip gönülleri alcan.) Bakalım 5 yıllık ev arkadaşım ile çalışıyoruz.Şu 3 aylık staj döneminde tam anlamıyla para kazanabildiğimi ispatlıcam sanırım.7/24 çalışıyoruz uyku yok gibi.Hayırlısu olsun ama çalışanı,zorlayanı Allah'da görüyor.
Bana kalırsa kendine inanıyorsan ve çalışmaya hazırsan.Başla bir an önce.İlerde "keşke kendi istediğimi bi yapsaydım" dememek için şuan başla ve yap.