Ozcan_SARICA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Volkan hocam yine güzel bir hizmet ile karşı karşıyaya. uzun zamandır çalışıyoruz kendisiyle. gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim

Luwexigo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam WhatsApp'da kullanmak için 0850 numara sağlıyor musunuz , fiyat nedir bir adet için ?
Vergi levham vs. bulunmuyor
Vergi levhası bulunmayan kişilere sabit hat verebiliyoruz max 10 adet

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
850 nolu hattim var netgsm üzerinde hem de ancak doğrulama islemlerinde sms olarak kullanılamıyor nasıl çözüyoruz bu işi?
Merhaba doğrulama işlemi derken konuyu birazdaha açarsanız yardımcı olabilirim normalde kullanıla biliyor hangi plşatformda kullanamıyorsunuz ?

mersinstyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlamadığım olay şu (0850) li numara ile açlılan konumlar SMS ile onaylanıyor mu ? Sms ile onaylanmıyor Sesle onaylanıyor

Birde diyelim 100 Tane konum açtım, hepsinde aynı numarayı kullanabiliyorum neden bir çok numara alayım ki ?
ÖRNEK VERİYORUM
Bir iloaçlama firmanız var istanbulda

Pendik İlaçlama - 1 konum ve numara
Kartal ilaçlama - 1 konum ve numara
Maltepe ilaçlama - 1 konum ve numara

bu şekilde kullanann 100 lerce kişi mevcut r10 da baktım bu şekilde bir ihtiyaçları var yardımcı olalım diye bu şekilde bir konu oluşturdum daha bugün bir r10 kullanıcısı arkadaşımıza 100 tane numara tasis ettik ve açıldı numaralar isimlerini hatırlayamadığım arkadaşlardan özür dilerim eğer bu konuyu görüyorlarsa diğer kullanıcılarada yardımcı olamk adına konuma yazabilirler @Ozcan_SARICA; arkadaşımız gibi

Zirconium adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@VolkanDobriceli; arkadaşımız sınırsız sayıda telefon numarası vermekte. Konuyu aydınlatmak için yazıyorum. Google harita kaydında SMS onayı için değil. 1 telefon numarasına en fazla 5~8 arası konum kaydı yapabiliyoruz. Fazla sayıda konuma sahip olabilmek için fazla sayıda telefon olması gerekiyor. Arkadaşın anlatmak istediği sizin SMS ile doğrulama yapabilmeniz değildir. Örnek 100 konum açtırmak istiyorsanız ortalama 10/15 telefon numaranız olması gerekiyor. Böylesi bir durumda da @VolkanDobriceli; ile iletişim kurup hat tahsisi yapabilirsiniz demek istiyor. Kendisini tanımıyorum sadece aydınlatmak istedim. Hayırlı satışlar.
Çok teşekkür ederim aynen anlattığınız gibi harita tarafına çok vakıf olmadığım için aydınlattığından dolayı yeniden teşekkür ederim