Lorke adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özelden bahsetmeye gerek yok hocam. Tercihleri arasında olan başka kişiler var ise onlarda görsün ki buna göre adım atsınlar. Aklıma gelen başlıca noktaları aktaracağım.

Öncelikle herhangi bir garezim ya da art niyetim yok firmaya karşı. Şikayetvar üzerinde de benzer çok sayıda şikayet görebilirsiniz.

1- Ürünler sektörde rekabet eden çok sayıda firmaya göre demode.
2- Güzel diyebileceğimiz sınırlı sayıda ürün var. Bunların da bedenleri yok. (5-6 ay çalıştık. Eşime, dostuma önerdim indirimden faydalansınlar diye. Beğendikleri hiçbir modelin bedenleri yoktu. Genellikle çok sınırlı)
3- Xml ücretini ayrı tutuyorum bu hakları. Ancak limit olarak ödediğiniz parayı alamıyorsunuz. 3,5K ödeme yapmıştık. 2-3 parça ürün sattık. Ürünlerden dolayı gitmediğini görünce vazgeçtik.

Tam 1 sene oldu 3K ödemeyi geri alacağız. İlk birkaç ay şu gün yapacağız, bugün yapacağız dediler, oyaladılar. Sonra şirket prensibimiz değişti, ödemeyi ürünle yapacağız dediler. Bunu kabul etmeyince tekrar tarih verdiler yine yapmadılar. Sıkışığız vs vs ödeme alamıyoruz. Ardından taksitle yapacağız dediler, yine yapmadılar.

Abartmıyorum 1 yıldır 3K ödemeyi geri alamadık.
Allah sabır versin hocam. böyle firmaları gördükçe insan ticaretten soğuyor hakikatten..
tesettür üzere toptancı arıyorum bende. Eşime açmayı düşünüyorum. varsa yönlendirebileceğiniz tavsiyelerinizi de rica ederim.