Paribu'nun ilk müşterilerinden biriyim alış satış fiyatları arasında ciddi makas olduğunu gözlemliyorum ve kuruluşundan beri 3 yıl geçti ama api açma gibi kurumsallık göstergesi hareketleri halen yapabilmiş değiller bu nedenle BTCTurk'ü öneririm. Ama sürekli al sat yapacaksanız bu ikisinde komisyonlar çok yüksek Coinzo komisyonların uygun olduğu benim de güvenilir gördüğüm ve çalıştığım firmalardan. Siteye üye olup önce kendi paralarından bir miktar satın alırsınız, bu sayede ödediğiniz komisyon daha da düşmüş olacak. Paribu'da BTCTürk'te 5-6 kat daha fazla komisyon ödüyordun en son hesapladığımda bu çok ciddi bir fark ha bana fark etmez ben borsaları zengin edeceğim derseniz o da sizin seçiminiz.
Not: Hiçbir borsa güvenilir değildir, alacağınızı alıp veya satacağınızı satıp kripto varlıklarınızı kendi güvenli gerçek kripto cüzdanınıza çekip orada muhafaza etmeniz gerekir. Böylelikle paranızı 3. parti bir yerde değil kendi güvenli cebinizde tutmuş olursunuz. Borsaları bankalar gibi görmeyin, sadece alım satım yaptığınız pazaryeri olarak düşünün.