İnternette araştırırsan çeşitli yazılar var ama özetle küçük borçtan başlayıp büyüğe gitme mantığı üzerine atıyorum ayda 200 tl biriktirebiliyorsunuz yada arttırıyorsunuz diyim onunla 3000 tl olanaylık ödemesi 100 tl olan borcu biriktirip ödüyorsunuz, sonrasında ise artık 300-300 biriktirmeye başlıyorsunuz 7000 tl olan 500 ödediğiniz borç diyelim onu ödüyorsunuz sonra 800-800 biriktiriyorsunuz net anlatamamış olabilirim ama sistem bu

ek olarak bazı aylar kriz yönetimi ilan edip harcamaları düşebildiğiniz kadar düşürüp parayı kenara atıyorsunuz falan filan
Bir videoda izlemiştim şimdi hatırladım. Tekrar izleyeceğim, teşekkür ederim tüyo için
Rabbim kurtulmayı nasip etsin,
10 yıl oldu ben kurtulalı, o zamanlar şirkette de kullanılıyordu, limitlerin toplamı 300 bin civarı olmuştu.
Kullan kullan sonu yok. Bir sabah ani karar ile aldım elime makası 9 tane kartımı kestim. Bankaları aradım hepsini iptal ettirdim.
10 yıldır cebimdeki para kadar yaşıyorum ve inanılmaz rahatlık.
Aynısı hedefim hocam ama o kadar adetli açılmadım. İşbankası ve garanti bankasını uzun zaman önce kesip attım.
Hocam geçmiş olsun ,kredi kartı bir nevi kullanmasına bilene nimet gibi.
Kesinlikle haklısınız ama işte zor zamanlarda kullandım fakat kurunun yanında yaşı çok yaktık. Markete gidince limitim kadar alışveriş yapmaya başladım artık sıkmak öte yanda dursun sürekli kullanmaya başladım bakiye yetersiz demeye başlayınca kafaya dank etti.