Bakın ben size başımdan geçen konuyu anlatayım;
Geçen yıl eşim adına başvuru yaptım ve kabul edildi, daha sonra kimi nedenlerden dolayı marka başvurusunu iptal ettim ve ayni markaya kendi adıma başvuru yaptım ve RED yedi sebep ise aynı marka başvuru daha önce yapilmiş denildi! Red sebebi olarak gösterdikleri marka tescili benim eşim adına marka başvurusu yapıp iptal ettigimiz marka tescili, aradim turk patent'i dedim böyle bir başvuru yaptim RED yemiş kotrol edelim dediler ve ayni başvuru yapilmiş beyefendi dediler, bende kendilerine dogrudur o başvuru bize ait onu iptal ettik feragat ettik hımm dediler ozaman sizi başvuruya bakan tescil memuruna yönlendirelim onunla konusun siz, dedim tamam 2 gün de anca adama ulaştım dedim hal mesele böyle şuan RED yedigim başvuya ait bir marka tescili yok o sizin var olarak gördügünüz marka tescili de bize aittir onuda iptal ettik, memur ; bir dk kontrol edeyim dedi ve sonraa aaa haklisiniz benim gözümden kaçmış yanıtını verdi ve yarım saat içerisinde tekrar kontrol edin düzeltiyorum dedi.
Demem o ki başvuru neden RED yemiş kesin öğrenin çünkü yanlişlik olabiliyor, telefon açıp sebebini sorabilirsiniz turk patentten.