Merhaba Dostlar,
2009-2010 yılları arası 15 aylık vatani görevinin usta birliğini Hakkari Şemdinli Aktütün Sınır Karakolunda Keskin Nişancı (kanas kullanmıştım) olarak yapmış bir kardeşiniz olarak silahlara olan sevdam o gün bugündür hiç azalmadı
Şuan hali hazırda evimde 5 tane tüfeğim (2 tanesi özel yurt dışından hediye olarak gelmişti uzun menzilli keskin nişancı tüfeği) ve 2 tane tabancam var. Açıkçası artık çoluk çocuğa karıştığım için bu silahlarımı kullanmaya eskisi kadar pek fırsatım olmuyor. Bu nedenle hem daha az riskli hem daha keyifli olduğunu düşündüğüm tamamen hobi amaçlı olarak kullanmaya niyetlendiğim ve yine HATSAN firması tarafından tarafıma hediye olarak gönderilen HATSAN HERCULES QE LW 6.35 mm kalibre ve Optima 2.5-10x50 E-SFT Dürbün ile atışlara başlayacağım. Bu atışlarımı açıkçası youtube kanalı açarak paylaşmak istiyorum. Youtube üzerinden kazanç sağlama niyetinde değilim. Tamamen hobi amaçlı paylaşımlar olacak inşallah beğenirsiniz. Aramızda silah tutkunu arkadaşlar varsa istişare yapabiliriz