4.5g ile kaç haber okudunuz 2 yıldır? ve kaç tanesini
45gturkiye.com gibi 45g ile baslayan bir domainden okudunuz? hiç. zaten büyük haber siteleri büyük ekipleriyle tüm kitleyi topluyor. o yüzden proje fikri verirken önce kendinizden yola çıkın. o domain sizde olsa öyle bişey yapmazdınız. yani yorum yaparken biraz da objektif olun sanki siz yapacakmışsınız gibi. insanlar bunu bekliyor konuyu açarken. teyit önerisine hiç geçmiyorum zaten çok alakasız olmuş o. insanlar bu yorumlardan etkileniyor hosting alıyor kurulum yapıyor vs. biraz daha seçici olalım.
soruyu soran kardeşim domainlerin hepsi projeik. sadece gerçek sahibinde işe yarayacak domainler. diğerlerini geçiyorum illa birini açacaksan dersi ve
odevi gibi birine subdomainler kurarak deneyebilirsin. belki emeğinin karşılığı en kolay böyle çıkar. gerisi için emek harcama. yok 4g sitesi haberi yok 5g sitesi bilgisi onlarla ancak zamanını öldürürsün. bizim amacımız para kazanmak. herhalde öyledir? bir site açarken benim amacım öyle.
Hocam kusura bakmayında tamamen baltalamak etrafa negatif yorum yazmak için mi geldiniz foruma?
Domainlere baktım bende olsa şunu yapardım diye düşünüp yazdım neresinde sıkıntı var?
@NetworkPeace; saçma şeyler yazdıysam kusura bakma hocam.