Merhabalar,
Bu sektörün tek eksi yanıdır takipçilerin düşmesi. Buda Instagram kaynaklıdır, satıcı kaynaklı değil. Yani ilk defa olan birşey değil kesinlikle.
İş başında garantisi yoktur, bir defaya mahsus telafi yapılacaktır dediğine göre, herhangi bir sorun olmayacaktır bence. Zaten telafi vardır demek, demekki düşüş oluyor ki telafi var demek benim gözümde.
Yani düşeceğini bilerek niye satıyorsun demek, örnek veriyorum şarjı biten telefonu niye satıyorsun demek gibi birşey.
Ayrıca atılan hesaplar bot olduğu için, sistemler takip ettirmektedir. Yani kimse izinsiz kimseyi takip etmemektedir.
Tabi hocam ben bildiğim kadarıyla görüşümü yazdım hakim değilim sonuçta. Bir konuda karar verebilmek için en başta o konuya hakim olmak gerekiyor.
Arkadaş telafiden bahsettiğine göre iyiniyetli davranmış zaten, telefiden bahsedildiğine göre karşı tarafın takipçilerin gidebilme ihtimali olduğunu anlaması gerekiyordu. Ki zaten ben de bu görüşte olduğumu söyledim.
Ben de bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum.
Ama sayın hocam hakaret konusunda sen de hakkını ara, ceza almadıkça bunlar normal bir şeymiş gibi yapmaya devam ediyorlar maalesef. Bir davranış cezadan sakınmak için değil, insan olduğumuz için yapılmalı bence ama bu gibi insanlıktan nasibini almayanlar da cezasını almalı.
Geçmiş olsun diyelim, hayırlı işleri olsun herkesin.