Ben size *********** demedim. Bir ithamda da bulunmadım, zaten sizinle alakalı yazdıklarım objektif gözlemlerdi. İnsanların önyargılı olması da gayet normal. Hiçbir bilgi yok ve para isteniyor. İş iyi gidiyorsa fizibilitesi yapılır, akrabalardan borç veya bankadan kredi çekerek büyütülür. Bu yapılmıyorsa ve nedeni de belirtilmemişse herkesin böyle yaklaşması normal.
Anlamak istemediniz sorun acıklama yapmamın sebebi yasal olmaması ve burda yasak olabilir
Yahu 10 tane mesajınız var 3 gün önce kayıt olmuşsunuz 150 bin lira yatıracak adam aranıyor diye konu açıyorsunuz içerik zaten saçma sapan sonra ergen olduğuma nereden kanaat getirdiniz diyorsunuz. Ergenliğin yaşla olduğunu mu sanıyorsunuz. 150 bin lira madem sizin için küçük para sizi coin borsanızla baş başa bırakalım zira işin ucunda benzeri bir şey çıkacağı kesin.
Siz buraya boş konusmaya gelmişsiniz ciddi niyetiniz olsa ilk önce ne oldugunu ögreninirsiniz sonra bir yan yana geliriz bakalım kim hangi düzeyde karar veririz ben aktif bir forum kullanıcısı olmaya bilirim sizin fazla ticaretinde olabilir ama bu sizi güvenilir yapamaz burda refansım olmaya bilir ama real deki refaslarımı verebilirim isterseniz ergennbey