1 - Çalışma izni . -- Bunu sormaniza gerek bile yok. Eger maltada calisacak iseniz calisma ve oturum iznini sirket cikartmak zorunda.(Eger AB pasaportunuz yoksa)
2 - Kalacak bir ev Kalacak bir yeri sadece 1-2 aylik ucretsiz olarak saglayabilirler. Sonrasinda sizin bulmaniz gerekir. (Relocation islerinde genellik boyle oluyor)
3 - Çalışılacak pozisyon ve Çalışılacak yer (Malta firmada mı yoksa başka bir yerde mi) Pozisyon degil ama caliscak yerun lokasyonun daha onceden ogrenmeniz sizin icin daha iyi olurdu. Gelir gider tahmini yapmak icin.
4 - Maaş Maas en basindan konusulmasi gerekliydi 
5 - İngilizce geliştirmek için kurs veya orada bir şekilde geliştirebileceğim bir yer 5 6 ay da hallederim. Basic seviyesindeyim. (garsonluk, marketçi v.b) . Kursu her turlu bulursunuz, onemli olan sirket kursa sponsor olacak mi?
Ayrica net maasiiniz sorun. Konusulan maas brut maas oluyor genelde Avrupada.
Haftaya sana kira ve diğer detaylar için yazacağım dedi. Zaten bende benim de sorumlarım var ama siz yazdığınızda haftaya soracağım dedim.
1- ok
2- muamma sorcam
3- çalışacak yer fabrika da olur %99 merkeze biraz uzak ama Malta'da uzak mantığı 20 30dk. yeri adresten baktım.
4- maaş ilk şey zaten 1250 1500 euro verseler ortalama min 500 den kiralar başlıyor eşyalı baktım bi de.
5- çok mantıklı geldi + teşekkür ederim.