delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
150 bin lira yatırım yapacak kişiden mesaj almak istiyorsanız önce ergen gibi tavır takınmaktan kaçınmalısınız. Ciddi bir paraya ciddi konu gerekir. Ciddi olmayan kişilerle ciddi paralar konuşulmaz

söylediklerimi yanlış anlamayın.
1 cisi ergenlik nasıl kanat getirdiniz anlamış degilim cok iyi form kullanıcı da degilim sizin için ciddi bir para olabilir belki benim için degildir.

khanedsa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz sert bir eleştiri olacak ama gerçekten bu yorumu yazmam gerekti: Konu yanlış kategoriye açılmış. İş planını geçtim, yatırım yapılacak sektörle/işle ilgili en ufak bilgi yok. Fikrinizi herkese açık açık yazın demiyorum ama ülkede benzin istasyonundan online yemek siparişine kadar geniş bir iş spektrumu var. Bunun üzerine bir de 0 ticareti olan 1 aylık bir hesap ekleniyor...
Böyle bir konuya mesaj atacak kişilerin çabuk para kazanma arzusuyla veya fikir çalma amacıyla yazacağına adım gibi eminim. O nedenle bence konuyu kaldırın hocam, iki tarafın da boş yere vakit çalınmasın.
Bu bir fikir degil hali hazırda aktif calışan bir sisteme dahil olucak dedim gibi aktif from kullanıcusı degilim ama bu *********** oldugumu gostermez bu itamlar hoş degil