Taktırtmadan önce dedim ki içerisinde kıl ve hava baloncuğu kalmazsa çok sevinirim. Dedikten sonra O ne dedii ben tabiki efendim veya bizde yanlış olmaz gibi bir cevap söylerdim
Hocam 2 saattir adamın yaptığı yanlış şeyi arıyorum, parayı iade etmiş ne yapacaktı ki başka?
yanlışı dedigi halde kıl çıkması
Olması gereken ekran filmini söküp, ekranı silip yeni bir film takmak. Her normal insan zaten bunu yapar, size neden yapılmadı? Esnafa karşı tutumunuz nasıldı? Durduk yere böyle bir davranışa maruz kalmanız garip kaçıyor. Eksik parçalar var.
Yanlış kısım şu "Haklı olmama rağmen adama kusura bakmayın dedim. Oda dediki "Bakarız."
Eger 17 yasindayim kiz arkadasimi opemedim, uzun bi iliskimiz var 2 aydir birlikteyiz falan filan diye goy goy konular acsaydin simdiye dunya kadar telkin ve tebrik mesaji yazip(bunu neden yaparlar hic anlamadim) Sevgi dolu ve arkadas canlisi yorumlar atarlardi. Gercekten off-topic'te hayatin gerceklerine dair bi seyler paylasinca boyle, muhalefet gelmesi cok normal...
Bu arada konunda cok haklisin, seninle benzer takintilari paylasiyorum ve her seferin bu tip esnaflara denk geliyorum, gercekten deli oluyorum...
Hocam forumda düşmanınız mı var böyle bir konuya bu kadar muhalefet olması çok şaşırtıcı dedi. Arkadaşın anlattığında eksik parça olduğunu düşünmüyorum bazı esnaflar bundan daha kötü bile sergiliyorlar ama sonra da işler yolunda gitmiyor deyip kapatmak zorunda kalıyorlar yaptıkları işte tek değillerse ya da piyasanın altında iş yapmıyorlarsa. Normalde okuyup geçerdim böyle konuları ama bu konuya gelen, bana göre haksız, yorumlardan dolayı yazma gereksinimi hissettim. Geçmiş olsun bu arada hocam. Hepimizin başına geliyor durduk yere kendinizi üzmeyin.
Ben kimseye düşman değilim. Neden saçma bir şekilde muhalefet oluyorlar onu anlayamadım. Herhalde kendileride bu tarz esnaflık yapıyor. Yaralarına tuz basmış olabiliriz