Merhaba arkadaşlar..
Ben grafik/video tasarım ve sosyal medya alanında çalışan bir grafik tasarımcıyım. Web tasarımda yapıyorum ancak wordpress altyapısını kullanarak lisanslı tema yada eklentiler ile.. Web ile ilgili müşterilerimin hepsi kurumsal site olduğu için herhangi bir trafik kaygıları yok haliyle böyle bir talepleri de yok.. Dolayısıyla işin o tarafında hiç bir zaman kendimi geliştirmeye gerek duymadım ne yalan söyleyeyim.. Ancak geçtiğimiz gün kendi web sitemin analizlerine bakınca açıldığı günden bu güne geçen 1 yıldan uzun sürede sadece 86 google kaynaklı trafik olduğunu gördüm. Normal şartlarda bunu umursamam zaten web sitesi kaynaklı bir pazarım da yok ama internette dolaşan büyük pazarın bu kadar da dışında kaldığımı görünce inceden de bir gıcık olmadım desem yalan olur..
Normalde benim web sitem kurumasl bir ajans sitesi.. Ancak ben bu web sitesi üzerinde de bir pazar payı elde etmek, az da olsa web sitemden gelen müşteri de görmek istiyorum..
Kısaca sorduğum şey şu sitenin aktivitesini nasıl yükseltir ve oradan müşteri kazanabilirim..
Site:
www.socialmecra.com
Konu ile ilgili arkadaşlar yorumlarını esirgemezlerse sevinirim.