suanki hizim ve + 5 cihaz bagli 10mb sınırsız paketını kullanıyorum bence sorun bulundugun yerdekı baz istasyonu almadan once telefon ile test etmenı onerırdım
28.05.2019 tarihinde satın alındı bu hocam.Gelen adam kesinlikle hız testi yapmadı. Ancak şöyle bir konu var telefonumda da turkcell hat var e hiçbir problem yok. Baz istasyonu ile alakalı olsa telefonum da etkilenmez mi?
Net hatırlamıyorum bir şey götüşmemiştim diye hatırlıyorum zaten sizi yönlendirirler orada
tüketici haklarına internetten başvursak olur mu peki ?
Hocam yanlış anlamayın Ankara Keçiören gibi bir yerde superbox nasıl çıldırtabilir sizi ?
Çok yoğun veri akışının ve çekim kalitesinin düşük olduğu kyk yurdunda kullanıyorum 3 diş ile 7-8 mbps arası hız alıyorum. Yapmanız gereken modemi 3G alarak kullanmak ek olarak modem için bir yer bulup ev içinde oradan ayırmayın. Modemde sorun olduğunu düşünüyorsan hattı çıkartıp telefonuna takarak bide öyle dene. Ek olarak bu baz istasyonlarından kaynaklı bir limit gibi bir olay var sanırım o yüzden bağlantını ve sinyal gücünü etkilememek için yer değiştirme
hocam inan ki bazen resmen internete giremiyorum nerdeyse. 3Gye almayı deneyeceğim.Şuan sıkıntı modem arayüzüne de giremiyorum