VivoBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam EminEvim, Emin Otomotivin... Emin otomotiv de uzun yıllardır varlığını sürdüren bir firma, 97 senesinde aynı mantıkla Turkcell hat ve Ericsson 688 almıştım tam 1.000 Marka... O zamandan beri düzenli çalışan hiç sorun yaşanmayan bir firma... Bence hepsini aynı kefeye koymayalım, eskiler daha güvenli, yenileri bilemem, Çiftlik Bank ile kıyaslayacaksak yenileri kıyaslayalım. Yıllardır bu işin ticaretini yapanlar için sadece ihtimal olan bir durum için bu tarz yorum benim karakterime göre ters ve marka karalayıcı bir şey... Vurkaççılar belli oluyor zaten, ki başka arkadaşların elden taksitli beyaz eşyacılar dediği Evkur’un da kendi içinde işleyişi var, yani eskileri taklit edenlerden korkarım ama sistemin kurucularına saygım sonsuz... Yazma demişsiniz ama çevremde evini arabasını eminevimden alan çokça tanıdığım var öyle örneğinizdeki gibi çiftlikbank kazancı değil önce arabasını sonra evini 20 yılda aldı taksitle...
Hocam problem şu mesela EminEvim bu işi banka usulüyle yani battığı zaman devletin karşılayacağı bir şekilde yasal zemine oturtursa bende tercih ederim. Ama yarın kapatıp gitmeyeceği garantisi şu anda yok. Dünya devleri batıyor bu şirket mi batmayacak.

Zekovic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şirketlerin işleyişini tam anlayamadım hocam biraz daha detay verebilir misiniz? Birisi ev almak için para mı ödüyor?
Hocam bende tam hakim değilim konuyu takip etmenizi öneririm. Ancak sanırsam faizsiz vs ev vaad ediyorlar fakat bir kısım ön ödeme alıp 2-5 yıl sizi bekletebiliyorlar vs vs.