Hocam EminEvim, Emin Otomotivin... Emin otomotiv de uzun yıllardır varlığını sürdüren bir firma, 97 senesinde aynı mantıkla Turkcell hat ve Ericsson 688 almıştım tam 1.000 Marka... O zamandan beri düzenli çalışan hiç sorun yaşanmayan bir firma... Bence hepsini aynı kefeye koymayalım, eskiler daha güvenli, yenileri bilemem, Çiftlik Bank ile kıyaslayacaksak yenileri kıyaslayalım. Yıllardır bu işin ticaretini yapanlar için sadece ihtimal olan bir durum için bu tarz yorum benim karakterime göre ters ve marka karalayıcı bir şey... Vurkaççılar belli oluyor zaten, ki başka arkadaşların elden taksitli beyaz eşyacılar dediği Evkur’un da kendi içinde işleyişi var, yani eskileri taklit edenlerden korkarım ama sistemin kurucularına saygım sonsuz... Yazma demişsiniz ama çevremde evini arabasını eminevimden alan çokça tanıdığım var öyle örneğinizdeki gibi çiftlikbank kazancı değil önce arabasını sonra evini 20 yılda aldı taksitle...

Bir sözleşmeyi imzalarken maddeleri okumazsanız her zaman canınız yanar, ben her zaman sözleşmeyi alır inceler, avukat arkadaşlarıma ve bankacı arkadaşlarıma da danışırım, önüne gelen her şeyi imzalayan toplum olmaktan kurtulursak zaten hiç sorun da kalmaz.

Özetle; firmalar hakkında tahmin yürütüp marka adını zedelemek yerine, sözleşmenin burası çok açık, burası mağduriyet yaratır tarzı daha reel bilgiler verirseniz bence çok daha mantıklı olur...