Telefon piyasası da böyle. Geçmiş olsun.
Teşekkürler hocam. Aslında bunun piyasa ile pek alakası yok da ticaret ahlakı ile alakası var.
bu sektörde çok yamyam var, sizde malesef kötü olanına denk gelmişsiniz. geçmiş olsun
Aynen hocam katılıyorum size.
Dediğiniz gibi rızkı veren Allah. Gerisi teferruat, geçmiş olsun.
Allah razı olsun hocam sağolun.
Hocam filigran ekleyin. Öndeki resme eklemeyin detaylı çekimleri filigran göze gelsin
Amaç resimlerin çalınmasını önlemek değil aslında hocam burada ki konu çok başka bana göre.
Boyle tiplerin musteri memnuniyetini onemseyecegini mi saniyorsunuz hocam? İnsani kalitesi ortada, altin kaplama urunu yari fiyatina da satsa musteriler memnuniyet ister. Bu tipler sorunlu musterilerle ugrasamaz. Bu yuzden cok tutunamaz bunlar piyasada cok umursama, ayrica herkes ettigini er ya da gec buluyor.
1000 lerce kalem ürün var bizim sektörde belki 10 binlerce gidip benim ürünü seç içinden, benim görselleri, benim içeriği kullan. N11 de fiyatı benden düşük gösterip sıralamada üste çıkmaya çalış. Allah büyük hocam. Dediğiniz gibi er yada geç bir hak söz konusu ise kimsenin hakkı kimsede kalmaz buna inancımız tam.
Valla bende sizden fiyat teklifi aldım sonrasında arkadaşım başkasına yaptırdı yapacak birşey yok. Ardından 5 adet iPhone kablo aldım 1 tanesi bana 4 tanesi müşterilerime hediye olarak gelen kablolarda görmemezlik sorunu (aslında sorun bendeymiş) var diye düşündük özel mesaj attım anında cevap yazdınız hemen olumlu bir bakış açısıyla baktınız. Bu tarz bir konuyu görünce sizin adınıza gerçekten üzüldüm. Bu sektör 2004-2007 arası internet kafeler gibi oldu önüne gelen bu işe girdi o yüzden hizmet kalitesi çok düştü. Allah kolaylık versin elimizden başka bir şey gelmiyor.
Nasipten ötesi yok hocam. Siz cihaz için geldiniz olmadı, kablo satın aldınız. Demekki nasip kablodaymış. Güzel mesajınız ve temenniniz için çok teşekkür ediyorum.