Makaleler
Sınırsız makale ekleyebilir, makaleleri arayabilir ve düzenleyebilirsiniz.
Kategoriler
Yardım makaleleriniz için sınırsız kategori oluşturabilir, kategorileri gruplayabilir, simge ekleyebilir ve düzenleyebilirsiniz.
Destek Talepleri
Kullanıcılarınızın oluşturduğu tüm destek taleplerini görüntüleyebilir ve yanıtlayabilirsiniz.
Departmanlar
Destek talepleri için sınırsız departman ve alt departman ekleyebilir, departmanlara personel atayabilir ve düzenleyebilirsiniz.
Sayfalar
Sınırsız sayfa ekleyebilir, sayfaları arayabilir ve düzenleyebilirsiniz.
Kullanıcı Yönetimi
Yönetici, Destek Ekibi, Editör, Yazar ve üye olmak üzere istediğiniz grupta kullanıcı ekleyebilir ve düzenleyebilirsiniz.
Bu kullanıcı gruplarına göre yönetim panelinde yer alan modülleri hangi kullanıcıların erişip erişemeyeceğini seçebilirsiniz.
Örneğin destek personeli yönetim panelindeki kendi departmanına ait destek taleplerini görebilir.
Yönetim paneline yönetici yazar ve destek ekibi giriş yapabilir ancak sadece ilgili modüllere erişebilirler.
Görünüm ve Özelleştirme
Dilerseniz mevcut bir tema yükleyebilir, temanızın stil ve kaynak kodlarını değiştirebilir ve temanızı özelleştirebilirsiniz.
Bileşenler
Diğer ürünlerimizde yer alan eklenti ve modülleri buradan kurabilir kaldırabilir ve düzenleyebilirsiniz.
Raporlar
Yazılım üzerinde oluşan tüm veritabanı sorgularını, hata mesajlarını, uyarı mesajlarını ve daha bir çok log işlemini görüntüleyebilir ve indirebilirsiniz.
Diller
Sitenize sınırsız dil ekleyebilir, mevcut dilleri güncelleyebilir, dile yeni çeviriler ve kelimeler ekleyebilir isterseniz de dil dosyalarını indirebilirsiniz.
Genel Ayarlar
Site adresi, site logosu, saat dilimi, önbellek, izin verilen dosya uzantıları ve daha bir çok yapılandırmayı yapabilirsiniz.
İletişim Ayarları
Adres, telefon, e-posta vs gibi bir çok iletişim bilgilerini düzenleyebilirsiniz.
SEO Ayarları
Sitenizin basit SEO ayarlarını kolaylıkla güncelleyebilirsiniz.
Mail Ayarları
Robot mail adresinizi güncelleyebilir, mail şablonlarını istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.
Geribildirim
Eksik yada hatalı gördüğünüz tüm işlemleri yada herhangi bir şeyi direkt olarak bize gönderebilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.[/LEFT]
SUNUCU GEREKSİNİMLERİ
PHP 7.1+
Mysql Version 5.6+ (MariaDB)
PDO Eklentisi
Mysqli Eklentisi
Mbstring Eklentisi
OpenSSL Eklentisi
Fileinfo Eklentisi
Xsl Eklentisi
GD2 Eklentisi
Apache Rewrite Modülü
CURL
Ioncube Eklentisi
Diğer Bilgiler
Lisans süresi: Ömür boyu lisans. Ürün domain lisanslıdır ve satın aldığınız takdirde tek bir domaine kurabilirsiniz.
Sonraki tüm versiyonlar ve geliştirmeler panel üzerinden ücretsiz olarak sunulacaktır.
DEMO Adresi http://helpdesk.emrullahtanima.com/ Fiyat 250 TL
Yönetim paneli ve destek personeli demo için lütfen mesaj bırakın.
Herkese iyi forumlar dilerim. Saygılarımla...