ne kadar bilginiz var bilmiyorum ama elimde günlük 110 K ziyaretçili bir web sitem mevcut tahmini gelirim ne kadar olur sizce ? ve bunu uygulamak mantıklı mı ?
Kitlem ile şöyle bı durumumuz var. Bilgisayarlarına istedigim programı kuruyorlar. Ben fullscreen bir exe içinede yine aynı ölçüde bir browser eklemeyi dusunuyorum. Daha önceki küçük denememde böyle yapmıştim. Programı kurarken registry ekleyerekde o tarayicisal izinleri anında verebiliriz ki benim önceki kullandığım servis izin istemiodu. Ek olarak bu arkadaşlar bizim program çalışırken bilgisayarları ile hicbisey yapamayacaklar. Bunu da kendilerine kabul ettirmekle beraber programda kesin önlem alarak tam zorunlu kilabiliriz. Önceki kullandığım coinimp adlı sitenin servisi kaynak tüketim yüzdesi ayarını anlık ayarlatabiliyordu. Hala da öyle inceledim. Bu işe çok hakim proje ortagimi beklemedeyim

Eklemeleriniz için çok teşekkürler
coinimp 6 saatlik çalışma sonunda yaklaşık 0.006$ kazandırıyor, şuan için tarayıcı üzerinden xmr kazımı yapılamıyor. İletişim bilgilerinizi pm olarak iletin isterseniz