alfonzofaruk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aranızda bir ticaret olmamış. Bence yeterli değil. Evet yaptığı etik bir durum değil ancak trade puanı adı üstünde bir ticaret olduğu zaman kullanılıyor.
GameEspor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ticaret benim bildiğim para ile yapılıyor bunlar manevi olaylar maddi sıkıntılarınızda şikayetlerinizde ancak -trade verebiliyorsunuz diye biliyorum.
Birkaç kişi daha aynı işi istedi. Bu kişi ile pazarlık yapıp en uygun fiyata ayarlamaya çalıştım. Kişi 1 saatte teslim edeceğim dedi 3 saat boyunca tek kelime yazmadı. 3 saat sonra ben naptın yazınca bir bahane üretti. O an bilgisayardan kalktığım için sabah kontrolleri bitirip ödeme geçeceğimi söyledim. Gece forumda konu açıp satmaya çalıştı ve satamayınca bana sabah attı. Attığı hesaplar da kilitlenmişti.

Kişiyle hesap fiyatı için anlaştık , benim 1 günümü aldı fakat ortada hesap da yok cevap da. Trade puanı memnun olup - olmadığımızda verilmiyor mu. Fiyat anlaştık hesapları teslim etseydi ödemesini alacaktı zaten. İlla ödeme yapmış olmam gerektiğini düşünmüyorum sonuçta anlaşma da bir ticaret.